Ειδήσεις

NEΟ Έφηβο αγόρι που είχε class II γυναικομαστία όταν ήταν 13 χρονών πουλάει το αυτοκίνητο του για να κάνει την επέμβαση μείωση του στήθους του

Ο Charlie 19 χρονών τώρα, αρχίζει να βλέπει το στήθος του να αυξάνεται
όταν ήταν 13 χρονών. Πάσχει από γυναικομαστία λόγω μεταβολής των ορμονών
του λόγω εφηβείας.

περισσότερα...

NEΟ Μήπως το κάπνισμα μαριχουάνας και ινδικής κάνναβης προκαλεί γυναικομαστία;

Ο Dr. Anthony Youn, δεν είναι μόνο ένας πλαστικός χειρουργός στο Detroit, αλλά και ο συγγραφέας του βιβλίου "In Stitches,", ένα χιουμοριστικό απομνημόνευμα του

περισσότερα...

NEΟ Πλαστική χειρουργική: Τι ζητούν οι άνδρες για το σώμα τους και οι χειρουργικές επεμβάσεις που τα διορθώνουν

Οι άνδρες δεν μιλάνε τόσο ανοικτά για το σώμα τους, όπως οι γυναίκες, αλλά δεν είναι μυστικό ότι έχουν ανασφάλειες σχετικά με τη φυσική τους εμφάνιση, ειδικά καθώς μπαίνουν στη μέση ηλικία.

περισσότερα...

NEΟ Γυναικομαστία

Οι πλαστικοί χειρουργοί παρατηρούν μια αύξηση των επεμβάσεων μείωσης μαστού για άντρες

περισσότερα...

Έφηβοι και πλαστική χειρουργική

NEΟ Συλλέγοντας τις στατιστικές τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι έχουμε μια αύξηση των αισθητικών επεμβάσεων όμως το ποσοστό των νεαρών ασθενών 18 ετών και κάτω παραμένει σταθερό με δημοφιλέστερες επεμβάσεις το 2009 τις μη επεμβατικές όπως αποτρίχωση και χημικά πίλινγκ σύμφωνα με την American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS).

Η πιο συχνή επέμβαση σε αυτή την ομάδα των ασθενών το 2009 ήταν η ρινοπλαστική. Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς σε επιλεγμένες περιπτώσεις εφήβων μπορεί να έχουμε θετική επίδραση στον ψυχικό τους κόσμο κάνοντας μια επέμβαση.

περισσότερα...

Γυναικομαστία-μείωση του ανδρικού στήθους

NEΟ Είναι μια δημοφιλής επέμβαση που δημιουργεί αίσθημα αυτοπεποίθησης στους άνδρες με το μεγάλο στήθος.

Η επέμβαση αυτή γίνεται για να ελαττώσει τους μεγάλους ανδρικούς μαστούς και η κατάσταση είναι γνωστή σαν γυναικομαστία ή σαν ψευδογυναικομαστία από εναπόθεση λίπους σε υπέρβαρα άτομα.Η γυναικομαστία προσβάλλει όλες τις ηλικίες.

περισσότερα...